Levering jul

Punktlig levering innen jul

 

I likhet med julenissene jobber vi hardt for at du skal ha din personlige bok i hendene i tide til festivalen. For at overraskelsen skal bli en full suksess, har vi oppsummert alle viktige bestillingsdatoer og de oftest stilte spørsmålene om frakt for deg.

 

Din gave akkurat i tide til festivalen

 

For en levering utenfor Tyskland:

Bestill innen 08.12.2022 = levering innen jul 

 

På grunn av den generelle økningen i antall bestillinger i julesesongen kan det oppstå forsinkelser i posten som vi dessverre ikke har noen innflytelse på. Likevel gjør alle sitt beste hver dag for at pakken skal være med deg så raskt som mulig.

 

Vanlige spørsmål om frakt

 

Hvor lang er leveringstiden? 

Bøkene våre er virkelig unike og er laget i henhold til dine spesifikasjoner. Etter at du har lagt inn bestillingen din, vil det ta 5-7 virkedager i Tyskland å holde boken din i hendene. Internasjonal frakt kan ta lengre tid.

 

Så snart bestillingen din er sendt, vil vi informere deg på e-post og det tar kun 1-2 virkedager. På grunn av dagens situasjon kan det dessverre oppstå forsinkelser på skipsruten.

 

Kan jeg fortsatt håpe på en presis levering etter 08. desember?

Bestiller du etter 08. desember, vil bestillingen med hell bli levert til rett tid. Men det er da ikke lenger i våre hender, men avhenger først og fremst av ekspedisjonshastigheten til postkontoret.

 

Kan du få fart på forsendelsen? 

Dessverre har vi for øyeblikket ingen tekniske midler for å fremskynde individuelle bestillinger. Vår kundeservice kan kun hjelpe deg med forsinkelser og kan ikke videresende bestillinger.

 

Jeg ønsker å gi boken i gave. Kan jeg også sende boken direkte til mottakeren av gaven?

Dette er ikke et problem! Mens du fullfører bestillingen hos oss, kan du fritt velge leveringsadresse og du vil motta fakturaen på e-post.

 

Et lite tips: Bestill den med en gang i en av våre flotte gavepakninger.

 

Boken min er forsinket, og den har dessverre fortsatt ikke kommet. Hva nå?

Noen forsendelser kan bli sittende fast i posten lenger enn planlagt.

Vi har dessverre ingen innflytelse på dette. Hvis boken fortsatt ikke har ankommet 10 virkedager etter leveringsbekreftelsen, vennligst kontakt vår Framily kundeservice umiddelbart (service@framily.no) slik at vi kan finne en rask løsning.

 

Hvor mye er fraktkostnadene?

For bestillinger på www.framily.no koster leveringen ved standard forsendelse til Tyskland, Frankrike, Italia, Østerrike, Sveits, Polen, Sverige og Danmark 59 kr (inkl. mva.).

For DHL-pakkeforsendelse inklusive sporing er prisen for levering til Tyskland, Frankrike, Italia, Østerrike, Sveits, Polen, Sverige og Danmark 129 kr (inkl. mva.).


Du finner all informasjon om kostnadene ved internasjonal frakt her.

 

Har du flere spørsmål om våre personlige gaver?

Så ta en titt på våre vanlige spørsmål.