Fordi vi tror på drømmer

For oss er barn unike, uforbederlige, og det er nettopp derfor de er flotte for den de er. I en verden der vi blir konfrontert med forventninger og regler i tidlig alder og skal være realistiske og rimelige, mister barn sin største styrke: evnen til å drømme. Din ubegrensede tro på at ALT er mulig.

 

Hos Framily tror vi helhjertet, på kraften i å drømme. Vi ønsker å gi barn selvtillit til å skape sin egen verden akkurat slik de liker den. Fordi selvtillit, optimisme og fantasi hjelper små mennesker til å utvikle seg sterke personligheter.

 

I våre helt spesielle og personlige bøker har hvert barn rom for individualitet, kreativitet og grandiositet. Våre Framily-eventyr er inngangsbilletten til en verden der barn rett og slett kan være barn. Der de kan være og oppleve alt. Vi tror på drømmenes kraft. For herfra starter alt.

Hvem vi er?

Vi er et team av bokfolk fra Hamburg. Mange av oss har lenge jobbet for det anerkjente barnebokforlaget Friedrich Oetinger, andre forlag og bokbransjen. Noen har egne barn og opplever hjemme hver dag hvor viktig og verdifullt det er for barn å vokse opp med bøker. Hvor gøy det er å lese sammen og hvor stor fantasien til barnet er. En dag hadde vi en tanke som festet seg i oss: '' Hva med om det fantes bøker der barnet selv dukket opp? Bøker der barnet blir historiens helt? ”Vår idé om personlige barnebøker ble født.

 

Tro mot Pippi Langstrømpe-motto "Det har vi aldri gjort før - så det kommer definitivt til å fungere", satte vi oss for å gjøre denne ideen til virkelighet. Siden den gang har vi vært lidenskapelig opptatt av å utvikle bøker der leseren spiller hovedrollen. Framily-historien viser at drømmer kan gå i oppfyllelse, og det er derfor vi alltid ledes av denne fantastiske følelsen når vi utvikler våre personlige produkter.

 

Startet med bare én bok, sprer vi nå mer enn 50 historier i ni ulike land. Vår hemmelighet: Vi legger hele vårt hjerte og sjel i hver av våre bøker. Hver bok er unik og er illustrert med enda mer oppmerksomhet på detaljer. Bare hos oss er det mulig å gå i barnehagen med Peppa Gris. For oss er hvert barn en helt, vi forteller historiene deres. Så la oss sammen gi barna våre denne uforlignelige følelsen av at ALT er mulig.

 

Vi tror på kraften i å drømme. For herfra starter alt.

 

Gi bort drømmer - slik fungerer det:

Velg favoritthistorien din fra en rekke temaverdener. Design den nå enkelt, raskt og veldig individuelt med Framily-konfiguratoren. Dine egne bilder og en kjærlig dedikasjon vil forvandle din Framily-bok og våre andre produkter til en helt spesiell gave - til en helt spesiell person. Et ønske går garantert i oppfyllelse!