Gi bort en veldig spesiell Disney-bok

Gang på gang får Walt Disneys filmer hjertene til barn over hele verden til å slå raskere med sine dype følelser, sanger og mye humor. Vi har personliggjort Disney-bøker om de mest populære filmene: Ariel den Lille Havfruen, Løvenes Konge, Frost I og II og Biler. Magisk flotte gaver som garanterer en helt spesiell leseopplevelse!

Ariel den Lille Havfruen og du

Den perfekte gaven til alle undervannsfans! Vi elsker havfruen Ariel med sitt røde hår og sine morsomme undervannsvenner. I denne boka vil du oppleve din helt egen historie med Disneys Ariel og lære om verdien av ekte kjærlighet og vennskap. Tilpasningen av Ariel-boken din er bare barnemat, og gjøres på bare noen få steg. Bare skriv inn navnet ditt, tilpass utseendet ditt, fyll inn kjærlige detaljer, og din helt egen historie med havfruen Ariel er skrevet.

Løvenes Konge og du

Disney-klassikeren er endelig her! Lag din helt egen bok med Løvenes Konge og fordyp deg i det store Disney-eventyret. Bli med Simba på hans spennende reise og bli kjent med Timon og Pumbaa. Tilpasningen av Løvenes Konge-boken din er bare barnemat, og gjøres på bare noen få steg. Bare skriv inn navnet ditt, tilpass utseendet ditt, fyll inn kjærlige detaljer, og din helt egen historie med karakterene fra Løvenes Konge er skrevet.

Frost og du

Synes du Disneys Frost er den flotteste og vakreste historien? Her kan du oppleve den selv - du drømmer deg bort til Arendelle og opplever det store Frost-eventyret om den ubetingede kjærligheten til dine favoritthelter Anna og Elsa.

Frost 2 og du

Det andre store eventyret til Anna og Elsa og vennene deres Kristoffer, Svein og Olaf begynner! Sammen blir dere kjent med skogens ånder. Du føler med Anna, som Elsa ikke vil miste en gang til. Du frykter for folket i Arendelle sammen med Anna og Elsa, og våkner bare fra drømmen din når hemmeligheten om Elsas kraft blir avslørt.

Biler og du

Du har fått en ny racerbil i gave, med akkurat samme farge som favorittbilen din fra Biler! Når du leker med den drømmer du om å være ved siden av Lynet McQueen. Du opplever det første store bileventyret sammen med ham, hvor Lynet ikke bare lærer hva rettferdighet betyr, men også knytter nære vennskap.

Dine personaliserte Disney-historier

For at du skal kjenne deg igjen i Disney- og Disney/Pixar-bøkene dine og føle deg som hjemme, har vi tegnet i den enestående Disney-tegningsstilen for å matche den respektive filmen. Fortell oss navnet ditt, hårfarge, øyenfarge og hudfarge og hvilken frisyre du har. Du spiller hovedrollen i din helt egen historie: Du blir kjærlig lagt til sengs, får favorittmåltidet ditt tilberedt eller får en ny lekebil. La deg bli trollbundet av din egen historie og bli med inn i vår verden av personlige Disney-bøker!