Personlige gaver til barn

Er det fortsatt plass på ønskelisten din for gaver til bursdag, skolestart eller jul? Her finner du den perfekte gaveideen for enhver anledning. En personlig barnebok med din favoritthelt — Framily har noe for alle. Lag din personlige gave nå, med bare noen få trykk: Bare velg, konfigurer og spre glede!

Disneys Løvenes Konge
Personlig Løvenes Konge-bok
400,00 kr
Disney & Pixar Biler
400,00 kr
Ariel den Lille Havfruen
Personlig bok med Disneys Ariel
400,00 kr
Din navnebok
400,00 kr

Den perfekte gave ideen, for alle barns bursdagsfest

Gaver får alltid barnas øyne til å lyse opp. Men personlige gaver er mer verdifulle. Personlige detaljer, bilder og kjærlige ord i gaven, gjør våre spesiallagde produkter til noe helt spesielt.  Grunnen til dette er at det viser en eksta omtanke og innsats lagt i gaven når den er personlig. Hvis det står navnet, eller at noen annet ved gaven er spesiellt kun for denne personen blir den mer minneverdig.

 

 

Barnerommene er ofte fulle av leker, og man vet ikke hva for noe annet man skal gi de små. Vi hjelper deg i din søken etter svært personlige og unike gaver til barna - enten til dåp, bursdag, skolestart eller til enhver annen anledning. 

 

 

Hver personlig gave er unik

Vi elsker øyeblikket når de små barna begeistret pakker ut en gave med store øyne og deretter stråler av glede. Når barnet så finner seg selv som hovedperson i gaven, er overraskelsen desto større.  Det kommer til å gi en minneverdig opplevelse, som er morsom å se tilbake på.

 

Spesielt i våre personlige barnebøker har du mange muligheter for personlig tilpasning:

  • Navn, alder og utseende på bokens karakterer
  • Din favorittmat
  • Navn på din beste venn eller foreldrene dine
  • Dine favoritt kosedyr 
  • Og mye mer.

 

På denne måten er hver Framily bok unik og produsert bare for deg. Vi legger stor vekt på den høyeste kvalitet, slik at våre personlige gaver bringer glede og fortryllelse om og om igjen.